Bianca Griffioen

Ik hou van mensen. Ik houd van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met Respect. Transparantie. Vertrouwen. De huidige cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor bestaande processen. Ik geef graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van waarde. Voor een individu. Voor een team. Voor een project. Voor een bedrijf als geheel. En altijd met enthousiasme. En een gepaste dosis humor.

 

In 1997 ben ik begonnen in de IT. In de jaren daarna heb ik verschillende rollen vervuld, waaronder bijna tien jaar de rol van projectmanager. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar agile methodieken. Begonnen met Scrum en in 2012 heb ik mijn kennis uitgebreid met Kanban. Bij de Lean Kanban University heb ik uiteindelijk mijn trainerslicentie behaald. Mijn interesse voor andere manieren van leiderschap heeft uiteindelijk geleid tot het behalen van een trainerslicentie voor Management

.

Bianca geeft de volgende trainingen:

  • Scrum introductie
  • Team Kanban Practitioner
  • Kanban System Design
  • Kanban Management Professional
  • Management 3.0
  • Workshop Personal Kanban
  • Visueel Communiceren