Michel van der Meulen

Ik ben sinds 1989 werkzaam in de IT en heb door de jaren heen verschillende functies bekleed. In het begin als Software ontwikkelaar, Functioneel ontwerper en Requirements Engineer (informatie en business analyse), allen op projecten onder leiding van een Project Manager. Later kwam ik aanraking met Agile en Scrum en dat voelde voor mij aan als de meest natuurlijke manier van werken; samenwerken en constant afstemmen met de klant om te weten of we nog goed bezig waren en eventueel bijsturen. Samen beslissen, zelforganiserend werken en mijn eigen creativiteit en autonomie de ruimte geven. Dat was voor mij de aanleiding om me verder te verdiepen in de wereld van Agile en Scrum.

Ik zette mijn carrière voort als Scrum Master en later als Agile coach en Scrum trainer. Inmiddels ben ik door Scum.org gelicentieerd Professional Scrum Trainer. Ik help mensen en organisaties, middels coaching en training, met veranderprocessen van hun werkwijzen
op basis van het Agile gedachtengoed en het zichzelf daarin verder te ontwikkelen.

 

Michel geeft de volgende trainingen:

  • Professional Scrum Master I (Scrum.org PSM)
  • Agile / Scrum introductie
  • Product Backlog Management
  • Agile requirements
  • Scrum Refinement workshop
  • User Story Mapping workshop

Alle trainingen worden afgestemd op de leerdoelen van de deelnemers!