Katarzyna Kot

Katarzyna is een Business Analyst/Consultant met meer dan 15 jaar ervaring in de hightech en
financiële sector. Zij heeft gewerkt aan projecten voor internationale organisaties zoals Philips, NXP Semiconductors, ASML, Rabobank, AEGON, enz.

“Ik geloof dat Business Analyse cruciaal is voor het succes van elke organisatie. Echter, het huidige tempo in deze wereld vereist een nieuwe aanpak. Ik noem het Business Analyse met een ´twist'”.
Een ´twist´ van een Agile mindset en een mensgerichte aanpak; Design Thinking. De mens centraal stellen is de sleutel tot nieuwe innovatieve producten en diensten die klanten zullen verrassen. Goed opgeleide business analisten dragen grotendeels bij aan deze innovatie.

Katarzyna is ook toegewijd aan het ontwikkelen van bewustzijn en erkenning van Business Analyse en de gebruikte technieken. Zij doet dit door o.a. les te geven, coaching, kennis te delen en anderen te inspireren om te excelleren op dit vakgebied.

De toewijding aan Business Analyse heeft haar en enkele van haar collega’s in 2010 ertoe aangezet een Nederlandse ´chapter´ op te zetten van het International Institute of Business Analysis (IIBA) waar ze momenteel lid van de Raad van Bestuur (secretaris) is. “We willen een sterk BA-platform creëren voor Nederlandse professionals in Business Analyse.”

 

Katarzyna is een geaccrediteerd trainer van BCS-cursussen (British Computer Society) in Business Analysis en begeleider van de Design Thinking-workshops. Katarzyna geeft de volgende trainingen:

  • Design Thinking
  • Business Analysis Diploma (British Computer Society)
    Neem contact op voor meer informatie voor een incompany training